Дербито на Бургас ще започне с минута мълчание

Днес от 16 часа пък пред Община Бургас фенове на Нефтохимик се събират за шествие, на което ще се обявят "Против безхаберието в бургаския футбол"

Дербито на Бургас между Черноморец и Нефтохимик, което се играе днес от 18 часа на стадион Лазур, ще започне с минута мълчание в памет на убития фен на "акулите" Тодор Тотев-Пистата. 25-годишният Тотев беше намушкан с нож в корема в подлеза на НДК и въпреки усилията на лекарите почина.

Пистата е бил голям фен на "акулите". Преди е работил като барман във фенклуба на отбора, потвърдиха оттам. От няколко години е живял в София. Всички привърженици на отбора изказват своите съболезнования във фейсбук страниците на Черноморец Бургас към близките на убития бургазлия.

Днес от 16 часа пък пред Община Бургас фенове на Нефтохимик се събират за шествие, на което ще се обявят "Против безхаберието в бургаския футбол". Не е изключено за първи път от много време насам към "зелените" ултраси да се присъединят и привърженици на "акулите", които също са недоволни от развитието на футбола в града през последните няколко години, както и от отношението на институциите към най-популярната игра.