Баща напсува училищен директор, отнесе 200 лева глоба

Животът

25-03-2014, 15:31

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Викнали родителя заради неприличното поведение на дъщеря му, мъжът обаче се ядосал

Родител ще плати 200 лв. глоба за псувни и обиди на директора на училището, в което учи дъщеря му. Бащата бил извикан от директора на 4 ОУ в смолянския квартал Устово на разговор за поведението на дъщеря му, която е в 7 клас, пише smolyanpress.net.

40-годишният мъж пресрещнал директора Райчо Кокудев още в двора на училището рано сутринта и пред две учителки започнал да го обижда и псува.

Викаше ми: "Какъв си ти, бе? Ще те уволня? и куп други и накрая ме напсува, разказва възмутен Кокудев. Поводът за скандала станало поведението на девойката предния ден.

На входа на училището се беше събрала компания от три момчета и две момичета. Всички без нея бяха от други училища. Пушеха цигари, а тя демонстрираше близост с едно от момчетата с прегръдки и т.н. Минах покрай тях и я предупредих да престанат да го правят пред първокласници, че свършва междучасието и да влиза в шести час, тя ми отвърна с отношение все едно съм прислужник. Повиках родителя, защото не за първи път демонстрира фриволно поведение с младежи и обидно към учители, разказва 62-годишният Кокудев.

След скандала родителите взели отпусното на момичето и вече са го записали в друго училище в града.