Досадната жена в леглото

Всеки е имал кофти изживявания в леглото, но понякога нещата излизат извън контрол. Жените, от друга страна, се смеят на изцепките ти и няма да оценят твоя труд, но ни омръзна да се оплакват само жени и дойде време да им покажем от къде изгрява слънцето. Затова виж 8-те типа на големите женски издънки в леглото, пише men.hotnews.bg.

1. Дървото

Тя ляга на леглото и стои мирна като пионерче на връчване на дипломи. Не издава дори стон, когато й правиш хубаво и осъзнаваш, че със силиконовата си приятелка ще се чувстваш по-добре, което е вярно!

2. Лигавата

Жената с твърде много слюнка. Има език на влюбена крава и душът ти е сигурен, защото те е облизала като кокер шпаньол.

3. Псевдо-перверзната

Тя винаги разбира всичко. Има всички знания за мъжката анатомия и знае как да те задоволи, но само във фантазията си. Измисля някакви абсурдни пози, които нямат нищо общо със секс между хора.

4. Докосващата жена

Тя пипа навсякъде и вярва, че е на прав път. Колко възбуждащо е, когато ти галят кутрето на левия крак?
5. Сексуалната статистика

Най-накрая си убедил женската да изсвири нещо. Тя докосва кларинета и пита: "Как е така?" или "Харесва ли ти?". Жено или правиш нещо, или изобщо не го пипай!

6. Раненото говедо

Започва да крещи щом й свалиш гащите. Целуваш я и тя вече е свършила. Представи си по време на секс какво ще се случва.

7. Покана за секс

Прави й се на мръсницата, но никога не си казва. Извади си кристалното кълбо и проверявай настроението й. В един момент решаваш, че ще бележиш и тя е в цикъл. Честита чекия!

8. Вечната девственица

Правила е един път в живота си секс. Няма да повтори, защото боляло. Ти разбираш тази информация след седмица пропиляно време. Не е ли кучка?