Фенът на "Черноморец" - клан заради жена?

Животът

26-03-2014, 06:39

Снимка:

фейсбук

Автор:

burgas.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

25 годишен бургазлия е убит в подлеза на НДК

10-метров плакат "Почивай в мир, Писта" изпраща убития младеж

Подозират жена като причина за боя в подлеза на НДК, в който бе убит Тодор Тотев от Бургас. Полицаите са изискали записи от камерата на съседно заведение. Младежът е бил запален фен на „Черноморец” – Бургас. Вчера страницата на футболния отбор във Фейсбук бе пълна със съболезнователни послания. „Една акула преплува земния си път и отиде на по-добро място... Почивай в мир, Писта”, „Голям човек, с голямо сърце. Почивай в мир..!” са само част от коментарите, написани в социалната мрежа.

Тодор е бил пребит жестоко, а след това намушкан с нож. Въпреки усилията на лекарите от "Пирогов", няколко часа по-късно той е починал. Все още няма задържани за убийството на бургазлията. Тодор е бил в компанията на друг бургазлия малко преди нападението. Двамата са били в близко заведение.
От полицията преглеждат записите на охранителните камери, монтирани около мястото на инцидента. От столичната полиция съобщиха за инцидента преди дни, но отказаха да оповестят повече подробности. Пистата ще бъде погребан днес или в петък. Повод за забавянето на траурната церемония е аутопсията на тялото и рутинните процедури от съдебна медицина в столицата. Заподозрян за убийството вече има, макар от полицията да не назовават име и подробности, съобщава "Блиц". Пистата бил голям фен на „акулите”. Преди работил като барман във фенклуба на отбора, потвърдиха оттам. В памет на Тодор Тотев мачът на „Черноморец” на стадион „Лазур” започна вчера с едноминутно мълчание.