Казанлъшкият младежки артфест със заявка за ежегодно събитие

Изложбата ще продължи до 3 април. В петък - концерт!

На 25 март (вторник) от 16.00 ч. на втория етаж в Общинска библиотека "Искра“ се откри Младежкият артфест, част от Младежкия календар за 2014 г. Инициативата е на казанлъшки ученици от ПМГ "Никола Обрешков“, подкрепена от Община Казанлък и ОБ "Искра“.

Участници в артфеста са ученици от ПГЛПТ, СОУ "Екзарх Антим I”, ПГ "Иван Хаджиенов“, ОУ Чудомир, ОУ Кулата, ОУ "Паисий Хилендарски“, ХГ "Св. Кирил и Методи“, ПГТТМ, които изложиха свои рисунки, макети, фотографии и ръкоделия, изработени от тях.Изложбата ще продължи до 3 април.

На 28 март (петък) артфестът продължава с концерт на млади таланти от 18.00 часа в залата на Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4.

Китаристи, пианисти и певци ще се представят със свои изпълнения, за да докажат за пореден път, че младите казанлъчани са талантливи и устремени хора. Желанието на инициаторите е Младежкият артфест да се превърне в ежегодно събитие, в което да се включват много млади хора, показвайки не само своите умения, но и как оползотворяват свободното си време.