"Левски" се точи на Диего, отмъква го от "Локо"

Спорт

27-03-2014, 12:26

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Мениджърът на играча призна за интерес на сините

Левски е на път да нанесе сериозен удар на Локомотив (Пловдив), при това в деня на дербито между двата клуба на "Лаута".

Сините ще се опитат да отмъкнат звездата на черно-белите Диего Фераресо, като се очаква именно днес преди или след мача да се водят преговори за трансфера му на "Герена".

Левски от доста време има интерес към бразилеца, но към днешна дата нещата са пред финализиране.  Мениджърът на Диего - Джери Перейра, вече е в България за оформяне на договора.

Знам за интерес от Левски. Никога не съм казвал, че ще продавам Диего в чужбина. Сигурен съм, че самият футболист ще бъде удовлетворен от офертата на сините. От два дни съм в България, за да водя преговори за играча. За Диего ще е по-добре да играе в Левски, тъй като му предстои евентуално да бъде част от националния отбор. Ще видим какво ще се случи, каза пред "Меридиан Мач" мениджърът Перейра.

Договорът на южноамериканеца с Локо (Пд) е до 31 декември, което може да се окаже пречка за евентуален трансфер на "Герена". Според източници от "Лаута" босът на смърфовете иска през лятото около 300 000 евро за Диего. Сега предвид, че договорът на бразилеца изтича, цената вероятно ще спадне сериозно. Друг проблем е фактът, че Фераресо все още няма паспорт от ЕС и ще взима място за чужденец в Левски.

Още за спорта четете в Sportonline.bg!