13 признака, че се срещате с качествено момиче

Или как да разберем, че тя е наистина ТЯ

Един полушеговит-полусериозен израз гласи: „Човек и добре да живее се жени“. Или поне започва да се замисля сериозно за живота си с даденото момиче. Но как да сме сигурни, че тя е наистина ТЯ. Отговор на този въпрос се опитва да даде сайтът thoughtcatalog.com.

Та, какви са 13-те признака, че се срещате с качествено момиче:

1. Окуражава ви да преследвате целите и мечтите си, но не се занимава с микромениджмънта. С други думи – тя вярва, че може да вземете правилни решения. И не ви поуча, а просто ви насърчава.

2. Не се опитва да ви накара да ревнувате – тя знае цената си и знае, че държите на нея. Следователно не изпитва нужда да „играе“ игри, с които да ви изнуди да я видите такава каквото тя би желала.

3. Не страда от комплекса „принцеса“ – изисква да се отнасяте с нея с уважение. Не защото е жена и това й се полага по право, а защото е вашият любим. Тя просто очаква отношението, което проявявате към вашите приятели и роднини, да не се различава от това към нея. Едно качествено момиче определено не би било с човек, който се отнася неуважително към най-близките си.

4. Част от живота й не се върти около вас – приятели, хобита, кариера. Няма значение. Тя е уверена и независима и няма нужда от вашата намеса във всяко малко нещо, което прави.

5. Тя може да се грижи за себе си. Това не значи, че е перфектна, а че винаги се стреми към подобрение. Не трябва й да казвате, че нещо в живота й има нужда от подобрение. Тя разбира това и сама и се опитва винаги да се справи с проблемите. И за това момичето има нужда от партньор, а не от баща.

6. Когато попадне в ситуация, в която не познава никого, тя има достатъчно смелост да се представи сама. А не чака страхливо да я представите вие!

7. Всеки разумен, не прекалено консервативен работодател, би я наел веднага, щом види профилите й в различните социални мрежи.

8. Не я е срам в секса. Ако не иска да правите нещо, тя ще даде основателна причина. А няма да каже просто „йек“. Сексуалният ви живот не е „тъмна Индия“, която не се обсъжда. Връзката ви представлява сбор от двама възрастни, които знаят как да направят така, че пламъкът да продължи да гори.

9. Има мнение, което е по-обстоятелствено от „не знам“ и свиване на раменете. Тя може да обясни спокойно какво иска и ако не е съгласна с вас, ще се аргументира спокойно, без да повишава глас.

10. Избягва клишетата – никога няма да я чуете да се шегува с най-близките си хора и роднините си как „мъжете са тъпи“, инфантилни, колко е щастлива да е съпруга и др. подобни клишета, които съпругите често използват, за да опишат семейния живот.

11. Знае какво иска от живота. Не променя мирогледа и ценностите си заради всеки свой нов приятел.

12. Приятно ви е да се срещате, защото сте наясно, че тя никога не ходи по срещи, заради идеята. Тя не изпитва страх да е сама и си е самодостатъчна. Наясно сте, че се срещате защото тя е видяла нещо във вас и заедно може да постигнете по-хубави и стойностни неща, отколкото по отделно.

13. Не се замисляте да включвате в различни части от живота си – барбекю с приятелите от гимназията, вечеря с родителите, готино фирмено парти... Тя знае как да се държи в различните ситуации , би намерила общ език с колегите ви и е достатъчно мъдра, за да знае, че  в забавленията с приятели няма нищо лошо.