Диляна Попова бременна от Блатечки?

Звездата от „Революция Z” е в първия триместър и бременноста все още не личи на стройната й фигура

Клюката, заради която Асен Блатечки щеше да съди списание, всъщност се оказа истина. Той и манекенката Диляна Попова са двойка - вече официално. Двамата дори живеят в общ дом, написа преди няколко дни столично издание.

Според информация от днешния брой на в. „Монитор” актьори ще стават родители. Звездата от „Революция Z” е в първия триместър и бременноста все още не личи на стройната й фигура. Това ще е второто дете за Блатечки, който има 14-годишна дъщеря от брака си с Катерина Горанова.

Че симпатиите между Диляна и Асен са еволюирали в нещо повече от приятелство, се заговори още през май 2012 г. Тогава екранните партньори в „Стъклен дом” тушираха слуховете за връзката си с официално писмо до медиите. Искрата помежду им пламнала отново миналата есен след завръщането на Попова от Ботсвана, една от снимачните локации на риалитито „Африка: Звездите сигурно са полудели” по bTV.

Скоростта, с която ескалирала химията помежду им, накарала Асен да постъпи джентълменски и да бъде максимално откровен със семейството си. „С Диляна съм, обичаме се. Прости ми, Катя!”, е репликата, с която близки до обкръжението му казват, че се е разделил със съпругата си. Освен сродна душа и майка на детето му Горанова е и корежисьор на филма „Люси”, който представлява българска версия на франчайза „Бързи и яростни”.