Невиждан срам в черно и бяло! (СНИМКИ)

Спорт

30-03-2014, 14:32

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ботев разгроми Локо с 13:0, малките канари вкараха още 5 гола, които бяха отменени, треснаха и 4 греди

Невиждан срам претърпяха юношите на Локо (Пд), родени през 2001  година. Малките смърфове бяха разгромени от градския си съперник Ботев с 13:0 в мач от регионалното първенство. Двубоят се игра на едно от естествените игрища на базата на "жълто-черните" в Коматево.

"Канарчетата" имаха смазващо превъзходство над противника, като освен отбелязаните 13 попадения удариха 4 греди, а съдийската бригада отмени 5 гола.

През есента срещата на "Лаута" между двата тима завърши с победа с 6:0 за "жълто-черните".

Малките канарчета бяха водени от треньорския тандем Румен Байрев – Александър Николов, които заместиха отсъстващия наставник Стефан Стоянов.

В 14-ата минута бе даден старт на голеадата. Габриел Земярски центрира от ъглов удар, топката бе отклонена от играч в жълто и попадна на крака на Димитър Тонев, който с удар от воле разпечата вратата на "смърфовете".

В 19-ата минута Иван Василев направи 2:0 след хубав прехвърлящ удар.

60 секунди след това преднината на "жълто-черните" вече бе класическа, след попадение на Димитър Тонев, който измъкна топката от ръцете на вратаря и на празна врата отбеляза второто си попадение в срещата.

В 24-ата минута ботевистите увеличиха преднината си, като повториха упражнението от първия гол. Габриел Земярски центрира, а Тонев от воле успя да оформи своя хеттрик.

Последва кратко затишие, преди да се стигне до 32-ата минута, когато само в рамките на 20 секунди "канарчетата" отбелязаха две попадения, но и двете бяха отменени.

В самия край на първата част Благовест Данчев изпълни перфектно пряк свободен удар и направи резултата 5:0.

След почивката "канарите" вкараха шестия си гол в 37-ата минута, след като "смърфовете" на два пъти чистиха топката от голлинията, но в крайна сметка тя влезе във вратата с попадение на Марио Дойков.

В 39-ата минута бе отменен нов гол на ботевистите, но секунди по-късно Иван Василев даде старт на головото си шоу и направи 7:0.

4 минути по-късно Димитър Тонев се разписа за 8:0, като по този начин реализира четвъртото си попадение в мача.

В 46-ата минута Иван Василев покачи на 9:0, а в 52-ата минута Димитър Пройчев направи резултата двуцифрен.

В 55-ата минута Ботев отбеляза най-красивото попадение в срещата. Влезлият като резерва Даниел Димитров овладя топката и с прекрасен шут от над 22 метра прехвърли стража на "черно-белите" за 11:0.

Последните две попадения бяха дело на Иван Василев, съответно в 65-ата и 68-ата минута, като по този начин нападателят на "канарите" отбеляза общо 5 гола във вратата на Локомотив.