Massive Attack се завръщат в България

Концертът ще се проведе на 5 юни

Кралете на трип-хопа Massive Attack ще изнесат втори концерт в София.  Но това няма да е просто обикновен концерт, а ще е световна премира на най-новия аудио-визуален проект на бандата, който ще се случи именно в столицата на 5 юни в Зимен дворец на спорта.

Детайли за шоуто все още се пазят в тайна, но това, което знаем със сигурност е, че автор на концепцията е Robert Del Naja. В духа на все повече разпространяващи се протести срещу глобалните политически, икономически и военни безобразия спрямо живота и правата на обикновените хора, една от най-големите социално ангажирани музикални банди на нашето време – Massive Attack, е готова да изрази своята позиция чрез спиращ дъха пърформънс, който София ще види първа, информира Нова телевизия.

Билетите за концерта на Massive Attack са вече в продажба на промо цени от 50 до 80 лв. и могат да бъдат закупени онлайн на www.ticketportal.bg, в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна, както и от Билетен център на НДК.

 Припомняме ви, че първият концерт се проведе през 2010 г. в зала „Фестивална”. Той беше част от деветото издание на фестивала “Arena Muzika”.