Фенове искат Джаро да възкръсне

Запалени зрители молят режисьора на филма да въртне екранния мафиот

Фенове на сериала „Под прикритие" молят режисьора на филма Виктор Божилов в неговия личен профил във "Фейсбук" да въртне екранния мафиот Джаро, който се играе от Михаил Билалов. В предпоследната серия на четвъртия сезон на кримката гангстерът Петър Туджаров намери смъртта си, което предизвика истински бунт от разгневени почитатели.

„Това е най-тъпият край, върнете Джаро. Без него няма да е същото", е само един от многото коментари по форумите и в страницата на сериала във Фейсбук. Самият Мишо Билалов се прости с феновете си и във Фейсбук. "Благодаря на всички, които ме подкрепяха тези три години, както и на целия екип на "Под прикритие", това написа актьорът в личния си профил.

Освен това, малко след епизода, в който го убиват, Билалов си взе "сбогом" с почитателите чрез... стих. "Стената свърши свойта роля, оттеглям като за прошка моля! Шекспир "Сън в лятна нощ", съобщава "Лайфстайл". От своя страна, феновете не пропуснаха да отбележат, че той е "номер 1", и е "най-добрият". Според някои с този си образ на лошия мафиот той е влязъл в историята.