Нова мода в селфита. Вижте каква (снимки)

Модата в интернет сериозно заплашва да излезе от контрол

Пази се, интернет! И в частност онези потребителите, които не обичат да споделят целия си ден под формата на снимки и клипчета. Ако все пак сте успели да преживеете и модата на на автоснимките (известни като селфита), пригответе се за най-новата мода:

И тя е... Споделяне на снимки в сайта Instagram, на които се вижда как... двама партньори лежат в леглото, след като са правили секс. Ако все пак изведнъж решите и вие да се включите в този нов панаир, хаштагът е #aftersex selfie.

Няколко двойки вече са решили да се включат в новата мода. И резултатът е толкова ужасен, колкото си мислите, пише Dailymail. На една снимка се вижда как млад мъж и жена пушат в леглото след секс. Фокус при снимане?! Какво е това?! На друг фотос е увековечена изглеждаща доста страшно котка. И тн и тн...

Ако си мислите че това е безвкусно, ето ви още няколко ужасни хаштага: “Селфита с бездомници“ (Selfies with homless people) и погребение (funeral). В първия случай нужда от особено обяснение няма. Във втория става дума за позьори, които се самоснимат, докато са направили тъжна или просто объркана физиономия. Задължителен атрибут – тъмни дрехи.