Хамза, Куртеан и Огнянов не тренираха с Ботев

Спорт

01-04-2014, 21:38

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тримата се оплакват от различни травми, утре е спарингът със сателита Раковски

Отборът на Ботев Пловдив проведе първата си тренировка за новата седмица. След като получиха ден почивка след равенството с Лудогорец, днес следобед жълто-черните подновиха занимания на клубната база в Коматево.

Участие в тренировка не взеха трима от футболистите на Станимир Стоилов. Нападателят Юнес Хамза, който пропусна визитата в Разград заради разтежение на адуктора, продължава своята рехабилитация. Днес тунизиецът се подложи само на възстановителни процедури.

Заради проблеми с коляното по екип не се съблече Мариян Огнянов, както и голмайсторът от мача с Лудогорец Алесандру Куртеан, който е с травма в глезена. Според медицинския щаб проблемите на двамата не са сериозни и те ще се присъединят към основната група в близките дни.

Дебютното занимание на Ботев за седмицата не бе с еднаква натовареност за всички. То бе по-леко за титулярите от мача в Разград, докато останалата част от отбора се подготвяше на по-високи обороти.

В сряда "канарчетата" ще направят двустранна игра с отбора на Раковски. Тренировъчният мач е с начален час 15:00 на базата в Коматево.