БСП с пореден автогол! Докато не прогони електората, няма да мирне!

Още трима аут от столетницата

Социалистите от Враца изключиха трима свои съпартийци. На провелият се в края на миналата седмица пленум е взето решение да се прекрати членството на Славей Григоров, Христинка Тодорова и Иван Тодоров заради това, че тримата са започнали да работят за новото движение АБВ.
Информацията е потвърдена от председателя на общинската организация Цветелина Дамяновска, съобщава днес „Конкурент“. Дамяновска коментира:

„Вярна е информацията. Тримата вече не са членове на БСП. Славей Григоров има няколко прекратявания до този момент като член на партията, защото през годините се припознаваше и към други политически формации. Другите двама не са дългогодишни наши членове”.

Тези паника и страх са разбираеми. Ръководството на БСП дотолкова се оцапа, че прави последни неистови усилия да удържи позиции. Вместо да намери път към електората си обаче, то усилено копае дупки и реже връзки. Безцеремонно. И без основание.

Но нека същото това ръководство не забравя, че онези, които водят със себе си лъжата и лицемерието като норма на поведение, не са вечни. Електоратът има дълга памет. Скоро е времето, когато ще им покаже червен картон. Тогава ще се види и резултата - кой кого е изключил.