И "Сигнал" ще забива на Kavarna Rock

Данчо Караджов и момчетата ще са хедлайнери на първия ден от мащабния рок фест

Група „Сигнал" ще е сред участниците на тазгодишния Kavarna Rock, съобщават организаторите на феста.

Култовата банда ще излезе на сцената на 27-и юни, за да покажат на младите рокаджии какво означава рок с традиции. „Радваме се, че група „Сигнал" ще стане част от рок столицата на България тази година! Данчо Караджов и момчетата са истински легенди и като такива имат запазено място на Kavarna Rock", коментират от организацията на предстоящото събитие.


След зареждащото присъствие на „Сигнал" през първия ден от фестивала, на 28-и и 29-и юни сцената ще бъде взривена от жиците на едни от най-добрите рок и метъл групи в света. Имена като Europe, Helloween, Sabaton, Gotthard, Uli Jon Roth са само част от програмата на дългоочакваното събитие, което обещава незабравими спомени от лятото на 2014-та.
Тази година Kavarna Rock ще увеличи купона с още един ден, в който ще се проведе и първият Черноморски рок конкурс Kavarna Black Sea battle of the Bands. Феновете ще подгряват заедно с млади рок групи от страните съседки, които ще предложат едно свежо начало на феста. Крайният срок за записване на групите, които желаят да се включат в рок конкурса е 15-и април.