Кейли Куоко за „Супермен” и размера на чашката си

Звездата призна, че е уголемявала гърдите си

Американската актриса Кейли Куоко, позната ни от сериала „Теория за големия взрив”, даде интервю за списание Cosmopolitan. В него тя засегна много теми, сред които – краткия си флирт със звездата от последния филм за Супермен, размера на гърдите си, сватабата си и др.

По въпроса за гърдите си Кейли признава, че се е подложила на операция за уголемяването им, когато е била на 18 г. Тя определя това като най-доброто решение, което е взимала някого. 28-годишната актриса допълва, че разбира всички звезди, които са взели решение да подобрят по оперативен вид външния си вид.

Що се отнася до краткия си флирт с Хенри Кавил (превъплатил се в ролята на Супермен в лентата „Човек от стомана”), Куоко разказва, че това е бил единственият път, когато е успяла да привлече толкова внимание от страна на пресата. Така или иначе няколко месеца по-късно тя среща тенисиста Райън Суитинг, за когото се жени на 31 декември 2013 г.

Звездата признава, че е много добра приятелка с колегата си от „Теория за големия взрив” Джони Галецки, въпреки приключилата двугодишната им връзка. Той дори присъствал на първия ред на сватбата им.