Новият Неделев с първи професионален договор

Серкан Юсеин подписа с Ботев (Пд) за 3 години

Един от големите таланти в школата на Ботев (Пд) – Серкан Юсеин,  подписа днес първия си професионален договор, похвалиха се от клуба. Юношеският национал се обвърза с жълто-черните за срок от 3 години.

Това стана само няколко дни, след като навърши пълнолетие.

Роденият през 1996 година атакуващ халф бе привлечен в първия отбор на Ботев (Пд) преди 11 месеца и дори записа първите си минути в "А" група в двубоя срещу Ботев (Враца). Тогава "канарчетата" спечелиха с убедителното 5:0, а Серкан увенча дебюта си с асистенция за едно от попаденията.

През есента на настоящия сезон 18-годишният талант натрупа мачове и в "Б" група, където игра за сателита от Раковски. През зимната подготовка Серкан бе неразделна част от "жълто-черния" тим, а треньорският щаб реши да го остави в отбора.

В момента младокът се подготвя под ръководството на Станимир Стоилов, а играе и бележи гол след гол за водения от Костадин Видолов тим до 19 години в Елитната юношеска група.

Plovdivutre.bg припомня, че Серкан е юноша на частния футболен клуб Ботев 2002 (Пд), а не на Ботев (Пд), както побързаха да се похвалят от клуба. От същата школа тръгна и Тодор Неделев. Впоследствие Юсеин игра за друг пловдивски тим – Спартак, под ръководството на треньора Митко Джоров. Едва след това той племина в Ботев (Пд).