Ето какво точно искат жените от мъжете!

Животът

04-04-2014, 15:41

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ето какво точно искат мъжете!

Две съвсем прости неща

На нас, жените, ни се носи славата, че все искаме, ли искаме... И никога не ни стига. Особено ако изискванията ни са насочени към някой мъж.

Е, да, но не е точно така и последните проучвания го доказаха. Всъщност искаме всеки мъж да може 2 неща. 2 съвсем прости неща. А именно - да прави отпускащи масажи и... да готви.

Явно наистина в днешно време ролите на дамите и господата в обществото все повече започват да се припокриват. И според нова анкета излиза, че и жените, както мъжете, имат нужда от малко релакс, когато се приберат вкъщи, както и от нещо вкусно, с което да се поглезят.

На първо място дамите, участвали в проучването, посочили, че обожават, когато мъжете изявят желание да им направят отпускащ масаж. Дори не е нужно да се справят кой знае колко добре! Но жестът, старанието и уханието на ароматни масла действат прекрасно на жените...

Това, господа, е най-добрият начин да помогнете на партньорката си да се отърси от стреса, да я заредите с положителна енергия, а и с желание за по-палаво продължение на вечерта! Така че най-добре заложете на голия масаж! Хм, май масажът вече не ви се струва чак такъв голям женски каприз, нали?

За да ни покорите напълно обаче, сгответе ни нещо. Знаем, че не е лесно (въпреки, че има Мъже, които готвят божествено), но повярвайте – няма жена, която да не оцени такъв жест. Невероятно мил е!

Източник: beu.bg