Господинов: Ако ми предложат нов договор, оставам в Локо

На Лаута се чувствам отлично, публиката е невероятна, твърди вратарят на черно-белите

Йордан Господинов е от две години в Локомотив(Пд). Чувства се добре на "Лаута". Пред  Sportonline.bg  стражът на "смърфовете" говори за трудностите които в момента преживява сегашния му тим и за себе си.

"Какво може да се каже когато съперник и в шампионата и за Купата е Лудогорец? И в двата случая Лудогорец може да ги бием само с късмет. Но пък футбола е такава игра в която ако късмета те покрие печелиш", смята Данчо Господинов.

"В никакъв случай няма да подценим мачовете за първенство с отбора от Разград. Няма какво да се залъгваме обаче, че единствения ни начин да играем в Европа е през Купата на България. При първенството изостанахме доста в плейофите. Остана ни да играем за клубната чест. Но нима е малко да играем за клубната чест", пита Господинов.

"Чувствам се много добре в Локомотив. Договорът ми свършва в края на сезона. Но ако ми предложат нов контракт, на драго сърце бих останал. Чувствам се добре на "Лаута". А и публиката на Локомотив е невероятна. Заслужава си да продължа да пазя на вратата на този отбор", заяви Данчо Господинов.