"Вик за любов" отново в Пловдив

Пловдив Лайф

05-04-2014, 09:18

Снимка:

zapleven.com

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Разказ за живота в театъра - любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души

Асен Блатечки и Койна Русева отново гостуват в Пловдив с новата си комедия "Вик за любов"  днес в Дома на културата от 19 часа. Причината е, че билетите за премиерата бяха разграбени седмица преди постановката и много фенове останаха разочаровани.

"Вик за любов" е разказ за живота в театъра - любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души. Героите са изпаднали от театралната каруца, а сега отново трябва да се възкачат на нея, изминавайки пътя към актьорската голгота.
Асен Блатечки и Койна Русева ще се преобразят в звездната дойка Юги и Жижи, които са абсолютни любимци на публиката. Преди години двамата са преживели страстна любов, само че сега от нея нищо не е останало и двамата се мразят до смърт. Поотделно са слаби, но когато обединят усилия, направо могат да взривят театралния салон. Как обаче да бъдат събрани, при условие че се ненавиждат?
Все пак театралният агент Силвестър е ненадминат манипулатор, който е сред най-добрите в бранша заради перфектния си нюх. Затова и се наема да се справи с тези двама особняци като ги избира за главни действащи лица в нов спектакъл. Това обаче се оказва повече от ад за режисьора Леон, с когото целия екип се отнася като с "момче за всичко". Първата среща между Жижи и Юго след няколкогодишна раздяла е доста драматична - разменят си шамари, сипят се обиди и взаимни обвинения.
В крайна сметка от тази игра един ще излезе по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов ще припламне отново.

Билети за постановката все още има в Билетен център пред Общината. Заповядайте!