Пребиха пловдивски шофьор в Хасково

Крими

05-04-2014, 09:45

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пловдивчанинът бил нападнат от шестима мъже с качулки, въоръжени с бухалки

Шофьор-снабдител от пловдивска фирма е бил пребит пред магазин на ул. „Дунав“ в Хасково. Инцидентът е станал в четвъртък около 6:30 ч. Това потвърди шефът на пловдивската фирма Атанас Пилуков. Той допълни, че собственикът на хранителния магазин в Хасково е станал свидетел на побоя. Пострадалият шофьор на пловдивския бус е Йордан Желязков, 36-годишен, пише haskovo.net. 
Той карал хляб в Хасково от около месец. Както обикновено в деня на изцидента бил сам, когато бил нападнат от група хора. Според квартални очевидци пловдивчанинът е бил пребит от шестима мъже с качулки, въоръжени с бухалки. Те пристигнали на мястото с „Ауди“. Случката се разиграла на стълбичките пред хранителния магазин. Нападателите нарязали и четирите гуми на буса.
Собственикът на магазин „Норд“ категорично отказа да коментира случилото се. Според търговци от съседните обекти ден преди акцията група яки момчета са провели сериозен предупредителен разговор с него пред обекта му.
Служителят е в тежко състояние, има натъртвания, счупвания и кръвоизливи, поясни шефът на пловдивската фирма. По думите му в Хасковско се разгаря истинска хлебарска война. В подкрепа на думите си той посочи друг пребит пловдивски снабдител. Инцидентът бил вчера, но в Димитровград, а битият бил служител на друга пловдивска фирма. Пилуков обаче отказа да я назове.
Според хората от квартала, в който се намира хранителният магазин, пловдивчани доставяли продукцията с около 20 стотинки по-евтино. Един и същи вид хляб струвал различно – пловдивският 70 стотинки, хасковският – 90. Освен това не бил лош и хората го купували, което вероятно е подразнило хасковски хлебопроизводители, смятат в квартала.
От пресцентъра на МВР заявиха, че е образувана полицейска преписка по случая, след подаден сигнал от пострадалия. Той обаче не бил в тежко състояние, бил шамаросан или удрян с юмруци. По негови обяснения е бил нападнат от двама непознати, които не били с качулки.

Източник: БЛИЦ