Черноморец излиза срещу Славия в битка за оцеляване в елита

"Ние играем честно и колкото ни позволяват възможностите" - заяви Херо преди мача на Лазур

Чавдар Янков и Галин Иванов, са готови за днешния двубой с Черноморец. Опитният халф се контузи срещу Локо (Сф). Бившият играч на Хановер вече се чувства добре и е готов напълно за битката с тима на "акулите". Галин Иванов пропусна по същата причина мачът с Локомотив. След проведената терапия обаче Иванов се чувства добре и се очаква да започне като титуляр в днешния мач на Лазур.

В същото време Черноморец няма да може да разчита на централния защитник Траян Траянов, който е наказан. Въпреки това в бургаския тим съзнават, че този мач е много важен за спасяването на надеждата за оцеляване. Това ще се случи само при победа над "белите". Всеки друг резултат би означавал почти сигурно отпадане от А група.

Помолен да коментира развоя на първенството в А група наставникът на домакините Димитър Димитров Херо заяви: "Нямам желание да коментирам нещата в този шампионат, отвратен съм от него и това, което се случва в дадени мачове. Ние играем честно и колкото ни позволяват възможностите. Какво ще се случи, ще видим" - завърши опитният треньор на акулите.