Ема Уотсън - сертифициран инструктор по йога

Звездата говори за времето си след завършването на университета

Звездата от филмовата поредица "Хари Потър" Ема Уотсън, която ще завърши университета Браун през месец май, има много интереси. Актьорството е само едно от тях, а друго е йогата. Пред списание Elle красавицата разказа, че между филмите и промотирането на новия си филм „Ной” е успяла да вземе диплома за сертифициран йога инструктор.

Това вероятно не е неочаквано, тъй като актрисата обясни в интервюто, че заради тежкия й график и многото пътуване й е трудно да нарече дадено място дом. Тя добави: „В един момент си казах: „Трябва да намеря начин винаги да се чувствам сигурна и да намеря вътрешен дом. Защото много ми е трудно да намеря физически такъв”.

23-годишната красавица, която говори за живота си след университета в новия брой на списание Wonderland, коментира: "Мисля, че имам още много какво да постигна като актриса. Бих искала да се пробвам в театъра - това е нещо съвсем различно. Когато завърша образованието си, ще имам много повече време да се отдам на други страсти. Искам да помисля кои да са те”. Какви са възможностите? Според чаровницата – рисуването е нещо, което й допада. И допусна, че може да се запише на уроци, които да й помогнат да развие този си талант, информира Huffington Post.

Когато интерюиращият отбелязва, че Уотсън е много добра в йогата, актрисата се съгласява. И добавя: „Ето. Значи мога да бъда актриса на пълен работен ден и да си докарвам нещо допълнително като преподавател по йога”.