Футболистите на Добруджа се наложиха при гостуването на Банско

Спорт

05-04-2014, 22:54

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Банско загуби домакинския си мач и от Добруджа с 2:3. Очакванията на ръководството, треньорския щаб и феновете на Банско да победят третия във временното класиране отбор на Добруджа се оказаха мираж, пише Sportal.bg.

Банско загуби домакинския си мач и от Добруджа с 2:3. Очакванията на ръководството, треньорския щаб и феновете на Банско да победят третия във временното класиране отбор на Добруджа се оказаха мираж. Първия студен душ на стадион "Свети Петър" за домакините бе в 13-та минута. Тогава след центриране от ъглов удар вратаря Александър Стоянов се опита да боксира топката и така го направи, че тя се оплете зад него в мрежата за 0:1. Това сякаш наля олово в краката на футболистите на домакините и гостуващия тим продължи да играе с хъс и желание за победа. В 30-та минута отлична комбинация на гостите завъ ши с красиво попадение на Ивелин Василев за 0:2. Четири минути по-късно Атанас Чепилов разтресе гредата зад вратаря на Добруджа Александър Конев. Последния си шанс за отбелязване на гол в полувремето проигра младия Радослав Калистрин, който сам срещу стража на Добруджа с левия крак изпрати кълбото в аут. След почивката отборът на гостите продължи да играе, търсейки ново попадение. И това стана в 61-ва минута, когато след центриране от дясно Кристиян Малинов с глава простреля вратаря на Банско за 0:3 и направи резултата класически. Няколко минути по-късно Сергей Георгиев от домакините се озова в удобна позиция за стрелба, но удара ми премина на 7-8 метра високо над вратата на гостите. В 80-та минута главния съдия Георги Гинчев отсъди дузпа в полза на домакините, която Мартин Райнов превърна в гол за 1:3. В 88-ма минута Мартин Станкев бе изведен сам срещу вратаря на Добруджа Александър Конев и успя да го простреля за 2:3.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=481258

Първия студен душ на стадион "Свети Петър" за домакините бе в 13-та минута. Тогава след центриране от ъглов удар вратаря Александър Стоянов се опита да боксира топката и така го направи, че тя се оплете зад него в мрежата за 0:1. Това сякаш наля олово в краката на футболистите на домакините и гостуващия тим продължи да играе с хъс и желание за победа. В 30-та минута отлична комбинация на гостите завъ ши с красиво попадение на Ивелин Василев за 0:2. Четири минути по-късно Атанас Чепилов разтресе гредата зад вратаря на Добруджа Александър Конев. Последния си шанс за отбелязване на гол в полувремето проигра младия Радослав Калистрин, който сам срещу стража на Добруджа с левия крак изпрати кълбото в аут. След почивката отборът на гостите продължи да играе, търсейки ново попадение. И това стана в 61-ва минута, когато след центриране от дясно Кристиян Малинов с глава простреля вратаря на Банско за 0:3 и направи резултата класически. Няколко минути по-късно Сергей Георгиев от домакините се озова в удобна позиция за стрелба, но удара ми премина на 7-8 метра високо над вратата на гостите. В 80-та минута главния съдия Георги Гинчев отсъди дузпа в полза на домакините, която Мартин Райнов превърна в гол за 1:3. В 88-ма минута Мартин Станкев бе изведен сам срещу вратаря на Добруджа Александър Конев и успя да го простреля за 2:3.