Жена уби свекървата си по изключително жесток начин

Крими

08-04-2014, 07:49

Снимка:

БЛИЦ

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Първо я обливала с вряла вода, след което я замеряла с гири, а после я наръгала и наляла белина в устата и носа й

20-годишната жена от Колорадо Спирнгс Елизабет Рейни е осъдена на 41 години затвор за ужасяващото убийство на свекърва си през 2013 г., предава БЛИЦ. Рейни се призна за виновна през януари за убийството втора степен на 59-годишната Дебора Рейни. Тя разказа, че е убила свекърва си като първо я обливала с вряла вода, след което я е замеряла с гири, а после я е наръгала и наляла белина в устата и носа й. В отчаян опит да избяга от ръката на закона, при при опита й за арест, Елизабет е хвърлила бебето си по полицаите.

Убийството е станало в апартамента на Рейни в югоизточната част на Колорадо Спрингс, където тя живеела със съпруга си Джон Рейни и тяхното новородено бебе, съобщава Ей Би Си Нюз. По времето на убийството двойката е била на ръба на развода, съобщават от местната полиция. 
Дебора Рейни е живяла в апартамента, за да помага в грижите за бебето. „Рейни каза, че Дебора никога не я е харесвала... тя се е уморила от постоянния тормоз, затова я е убила“, казва детектив Шон Петерсън в съдебни документи. Двете жени се намирали в лоши отношения от дълго време. 
Също така известно време преди убийството Елизабет била хоспитализирана, защото „халюцинирала“, че „гласове й казват“, че Дебора ще й отнеме всичко, което тя притежава. След като Елизабет убила Дебора, тя скрила тялото й в надуваем матрак, преди съпругът й да си дойде от работа. 
Полицията се натъкнала на жестокото убийство, реагирайки на сигнал за силен шум, подаден от съседи. В жилището полицаите се натъкнали на окървавен кухненски нож. Тогава Рейни понечила да им даде бебето си, защото „току що била е убила някого“ и трябва да бяга. В следващия момент тя го хвърлила по стражите на реда в опита си да избяга, но полицаите я настигнали на улицата. 
Намирайки се вече в полицейското управление, Рейни признала, че страда от двуполюсен синдром от 10-годишна възраст, но не взима лекарства.