Депутати от Бургас дариха средства на тракийско дружество „Слав Мерджанов”

Мисия Бургас

08-04-2014, 13:17

Снимка:

burgas.utre.bg

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ печели "изборите" в мрежата

Народните представители от ГЕРБ-Бургас дариха лични средства, с които подпомогнаха участието на тракийско дружество „Слав Мерджанов” – Карнобат в национален фолклорен фестивал. По време на приемен ден бургаският депутат Снежина Маджарова се срещна с председателя Милка Ковачева и с членове на тракийския клуб, за да обсъди предстоящата изява на дружеството. Тя лично пое ангажимент да съдейства за осигуряването на финансови средства за транспорт на фолклорната група на клуба до с.Сладун, община Свиленград. Така групата на бургаските депутати от ГЕРБ помогна на тракийското дружество за поредна година да се включи в националния фолклорен фестивал  "С песните на Кичка Савова".

Фолклорната група към дружеството участва с три песни и спечели бронзов медал за третото място. По време на фестивала от дружеството поднесоха венци и цветя на паметната плоча на „Слав Мерджанов” в с. Сладун.

„Изключително благодарни сме на народните представители от ГЕРБ-Бургас за осигурени средства. За пореден път те ни подкрепиха и доказаха, че можем да разчитаме на тяхната помощ”, сподели председателя на тракийското дружество Милка Ковачева.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"