Свежите хип-хоп агенти Young BB Young гостуват на Vanity Black

Афиш

08-04-2014, 14:22

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

На 10 април, рапърите ще взривят феновете на черната музика с цветни рими, щур имидж и най-големите си хитове

Популярното черно парти Vanity Black в клуб Маскара ще избухне с пълна сила и този четвъртък, поднасяйки поредната музикална изненада за феновете на БГ рапа. На 10 април, колоритното хип-хоп дуо Young BB Young ще бъдат специални гости на Vanity Black и ще се включат в купона с най-големите си хитове.

Свежите агенти, които превзеха родната хип-хоп сцена със своя специфичен стил, рими, изпълнени с черен хумор и щур имидж, обещават да надминат себе си с цветуща лирика, зарибяващи припеви и веселяшки лафове. Пригответе се за “Featuring с Криско”, скандалната “Вън ти мастийо долна толкова селска”, “О, колко си прост” и куп неочаквани изненади от непридвидимите Young BB Young.  За горещите черни бийтове, които ще разтърсват клуб Маскара до ранни зори, ще се погрижи титанът зад пулта DJ Stancho и традиционният хост на вечерта - рапърът DEE.

Задаващият се уикенд отново ще посрещне почитателите на доброто, модерно и качествено хаус звучене, с популярните резиденти на клуб Маскара. Петък вечер (11.04) е поверена в ръцете на DJ Steven и DJ Vasquez, а в събота (12.04), Jassen Petrov и DJ Vasquez ще се погрижат първокласното парти да ви зареди с много вълнуващи емоции до следващата седмица.