Няма друго, измислено от демокрацията, освен гласа Божи и народен!

България се нуждае от предсрочни парламентарни избори!

Има един човек и една партия, която може да победи БСП и ДПС, и трябва да се гласува за нея. Иначе ще се въртим в този български омагьосан кръг. Това каза в интервю за Агенция „Фокус” Георги Марков, бивш конституционен съдия.

„В България има една партия, която 7 години побеждава БСП и е приета в редиците на Европейската народна партия. Видяхме как дори Меркел радушно прие Бойко Борисов. Няма друг, който може да победи БСП и ДПС. Всеки глас извън ГЕРБ е глас за БСП и ДПС. Всеки, който се опитва да се представи като алтернатива на статуквото, работи за запазване на статуквото”, допълни той.

Георги Марков посочи, че България се нуждае от предсрочни парламентарни избори. „Няма друго измислено от демокрацията освен гласа Божи и народен. България се нуждае от силна десница и се надявам, че българите ще осъзнаят, че няма друг ход освен ДПС и БСП, които колкото пъти управляваха България, толкова направиха и бели. Те трябва да се оттеглят от управлението на страната и на тяхно място да дойде дясно центристко управление”, обясни той.


„Дали това е възможно, ще кажат българските избиратели”, коментира Георги Марков.