Михаела Филева отказа тлъст хонорар от еротично списание

Тийн идолката не смята, че това е начинът да насочиш вниманието към себе си

Малко след началото на "Денсинг старс", когато стана ясно, че една от любимките на зрителите е певицата Михаела Филева, еротично списание се свързало с нея със съблазнителна оферта.

Филева трябвало да се заголи за новия брой на списанието във фотосесия от няколко страници. Тя обаче категорично отхвърлила тлъстия хонорар, въпреки че бил доста привлекателен.

"Аз не мисля, че такъв е начинът да насочиш вниманието към себе си. Не обичам самоцелните неща. Разбирам, че това е комплимент към мен - предлагат ми да се снимам, защото изглеждам добре, защото имам определен заряд... Супер! Но нямам нужда по подобен начин да помпам самочувствието си. Ако някой иска да знае как изглеждам, нека да дойде на мое участие, да ме види, да се снимаме заедно, да се докосне до мен, до това какъв човек съм, какъв изпълнител. Не намирам чар в излишната показност и не мисля, че един артист трябва да говори за личния си живот", казва певицат, цитирана от Lifestyle.bg.

Чаровницата отказва да разкрие коe e гаджето й в момента, но в средите я свързват с изпълнителя Асен Кукушев от "Руди, Дули, Муден и Кукушев". Все пак Михаела е сигурна, че не иска чичко-паричко.

"Категорично не! Аз не съм за продан. Моят човек е богат на много други качества, които за мен са по-важни от парите", признава певицата.

Михаела Филева разказва още, че не е мамино детенце. От малка се е научила да се оправя сама, защото е нямала друг избор. Родителите й се разделят, когато тя е на 2 и тя почти не познава баща си.

"За баща си не мога да кажа, че е имал някакво влияние в живота ми, защото те са се разделили, когато съм била на 2 години. Оттогава съм го виждала около три пъти, но въобще не страдам от това. Няма как да ти липсва нещо, за което не знаеш какво е да го имаш, а и той по никакъв начин не се е опитвал да бъде част от спомените или от решенията ми.... Но пък майка ми е супер пич, а и имам много готин дядо. И като си говорим за наследствени таланти, от него ми е любовта към математиката.", казва Михаела.