ПловдивУтре: 10 април

Мисия Пловдив

09-04-2014, 18:49

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в Пловдив утре

Общински съвет се събира за редовна сесия утре.

39 фирми пък идват в Технически университет, за да си търсят стажанти за лятото. По същото време в Дома на техниката има научна конференция, на която студенти и докторанти ще кажат виждането си за бъдещето на транспорта в Пловдив.

Томислав Дончев, водачът на листата на ГЕРБ за изборите за членове на Европейския парламент, ще се срещне с пловдивските студенти в Колежа по икономика и администрация. На срещата ще присъстват и народният представител в 42 НС и областен координатор Здравко  Димитров, и Анести Тимчев - един от номинираните в Пловдивска област за член на Европейския парламент. Гостите ще обсъдят с младите хора бъдещите евроизбори, възможностите за усвояване на средства от Европа, както и европейските политики, ценности, стандарти, принципи и самочувствие.

Във връзка с провеждането на "Ден на отворените врати" в ОДБХ - Пловдив, в Агенцията на бул. "Марица“ ще бъде проведен кратък брифинг за разясняване целите на събитието.

Утре ще бъде представена програмата на трите фестивала на ЕДНО - ONE DESIGN WEEK, ONE DANCE WEEK и ONE ARCHITECTURE WEEK, в Балабанова къща в Стария град, от 12:00 часа.