Светослав Петров: Добруджа заслужава подкрепа

Спорт

10-04-2014, 17:33

Снимка:

DobrichUtre

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Изпълнителният директор на Добруджа Светослав Петров отправи на днешната пресконференция призив към привържениците на футбола в Добрич да подкрепят отбора, а не да използват стадион „Дружба", за да изливат негативни емоции, съобщава ИА Добруджа. Чувствам се много разочарован от отношението към мен и отбора, защото от година и половина аз и футболистите даваме всичко от себе си Добруджа да върви напред и мисля, че го постигаме, а в същото време срещаме негативно отношение от трибуните. Ясно ми е, че не може да се харесаме на всички, но призовавам на стадиона да идват хората, които искат да подкрепят отбора. Никой не обръща внимание, че отборът ни е най-младият в групата, че вече седем мача поред нямаме загуба, а бюджетът ни е на нивото на тимовете от втората половина на класирането в „Б" група. Какво повече може да искаме от тези момчета? От какво могат хората да са недоволни? Фактът, че имаме повече точки като гост, отколкото като домакин – говори достатъчно, заяви Петров.
Призовавам хората, които наистина искат да подкрепят отбора и футболистите, да бъдат на стадиона в събота, а и на следващите мачове.
Ако ще идват хора, които да си изкарват негативната енергия и ще започват да освиркват и обиждат от 10-ата минута, има и други места, където могат да се разтоварват, изтъкна изпълнителният директор.