Абитуриентка ще се фръцка с червило за 62 хил. долара

Козметичната изгъзица e на френската марка Guerlain

Кичът на българските новобогаташи, които показно пръскат стотици хиляди за бала на отрочето, мина всякакви граници. Баровец от Бургас удари всяка конкуренция в земята, като позволил на любимата си щерка да си поръча червило за абитуриентската нощ, което струва числов и словом 62 000 долара.

Козметичната изгъзица на френската марка Guerlain си е най-обикновено мазило, пише „Всеки ден“. Единствената разлика е, че корпусът му е от 18-каратово злато и по него блестят инкрустирани 200 диаманта. Свидното чедо със средно образование ще се гримира с най-скъпото червило на световния пазар.

Комплектът, който е поръчан директно от производителя, съдържа специална четчица за нанасяне, изработена от скъпа дървесина. Бащата на скъпото моме е богаташ, който натрупал състояние с безброй строежи по Черноморието. Отделно новобогаташът въртял няколко хотела. Подаръците за завършената гимназия обаче не свършват дотук.

Натоканата щерка ще ознаменува победата си над образователната система с екзотичен круиз, освен това ще се фръцка пред приятелките си с чисто нов джип.