Черноморието строго разпределено на наркодепа

Всички райони имат собствено захранване

Антимофиоти разкриват, че Черноморието е разпределено строго на "депа", в които се държат и разпределят наркотици, от които "пазаруват" уличните дилъри.

Всички комплекси имат собствено захранване. От време на време полицията удря някои от жилищата, в които се съхранява "стоката", но според запознати те са десетки. В Бургас се говори, че част от наркотиците се разнасят от таксиметрови шофьори. Системата работела добре, защото таксиджиите са мобилни, могат да се придвижват на различни места, без да будят подозрение. Полицейските патрули пък рядко ги спират и проверяват. Издънки при тях стават само когато има конкретен сигнал и нарочна полицейска акция. В разпределителните складове не се държат големи количества, обикновените запаси са до един килограм.

Криминалисти твърдят, че част от наркодилърите държат дрогата в села край Бургас, но това било рисково, защото при превозването на дозите можело да се натъкнеш на полицейска проверка. Освен това бдителни съседи забелязвали, когато в някоя от къщите често идват непознати и можело да стане издънка.