Евгени Минчев иска чатала на Жоро от Къртицата

Лорда на Гелосания Перчем бе гост на лайфа снощи

Евгени Минчев, който си купи титлата Лорд, отпускана на крупни земевладелци на острова, бе сред  дежурният набор коментатори в лайфа на риалитито в петъчната вечер.

След като бе излъчено видео, в което обилно почерпената участничка Гергана се дупи и мърка като разгонена котка докато ММА боеца Жоро я масажира по врата, лордът се възмути с думите:

„През цялото време показвате дупето на това момиче  Гергана, а веднъж не набихте камерата в чатала на Жоро.”

Така бившия ватман упрекна водещите Иван и Андрей, че не са показани достатъчно кадри, които да задоволят воайорското му любопитство.

По нататък в живото предаване вечният страж на добрия етикет не спря да търси подробности за чатала на Георги. С чаша вино в ръка и зачервени бузи  Минчев успя да си изпроси видео, което да му бъде изпратено за да задоволи перверзните му нужди. Обилното слюнкоотделяне предизвикано от кадрите, светския лъв потушаваше с безплатните напитки доставени от спонсорите.

Георги, който стоически издържа на нападението на разгонената Гери явно се е сторил подходящ жребец за нощно препускане в очите на раздавача на наградата „Бизнес Дама на годината”. Може би Евгени е пропуснал факта, че ММА мачото не понася гей мъжете и се дразни от тях.

Преди това в началото на предаването още при представянето си организаторът на Руския Бал обяви, че си е харесал актьора Александър Сано за гадже и се учуди, че той има жена и деца. „След като Сано е зает искам Боби.” закова любимецът на чуждестранните посолства у нас.

Явно Южени, както наричат Евгени в гей средите, отново го е закъсал от към протежета и е тръгнал на лов за нови бройки. Нищо чудно в лицето на Боби да срещне поредния „китаец” в  живота си. Известен факт, е че казанлъшкият Ромео се е амбицирал да се прехвърли в столицата където да се „развива” нагоре.

Евгени Минчев не издържа до края на живото предаване и след една от рекламните паузи, констатирахме липсата му. Може би изобилието на голи мъжки тела обсипани с татуировки и мускули му е дошло в повече и той е хукнал да утоли разбушувалите се фантазии в главата му.