Три дни преди да убие Александра, Атанаска е извършвала нецензурни действия

Работи се по няколко версии-убитото момиченце да е ходило при нея, друго дете или интимна приятелка да са посещавали таванското помещение

Три поредни дни преди да убие 8-годишната Александра, Атанаска Георгиева е извършвала нецензурни действия. Какво е правила през този период, разследващите все още търсят точни обяснения от убийцата. Установява се кой се е срещал с Атанаска, кой е посещавал през тези три дни квартирата й. Работи се по няколко версии-убитото момиченце да е ходило при нея, друго дете или интимна приятелка на Атанаска. Засега се знае, че действията на 40-годишната жена са били нецензурни. Майката на Атанаска каза, че е потърсила дъщеря си в четвъртък, но тя отговорила, че не й се излиза навън, защото не се чувства добре. Атанаска е разведена и има две момчета – в 7 и 9 клас. Тинейджърите живеят в димитровградското село Ябълково. Грижите за тях са поети от бащата. Срещу Атанска Георгиева има повдигнато обвинение за убийство. Жената е от Златоград, но дошла в Поморие през 2013 година. В Поморие от 9 години живеят сестра й Северина и майка й Светла. Северина започва работа като общ работник в хотел "Лагун" в Поморие, собственост на бизнесмена Весерин Тошев. Северина успява да го разведе, заживява с него и набързо му ражда две деца. Майката Светла има два брака. И двамата й съпрузи умират при мистериозни обстоятелства. Вторият й мъж е открит мъртъв в река преди 5 години. Двете жени също бяха задържани вчера.

Александра изчезна след учебните занятия в четвъртък. Тялото на момиченцето бе открито в таванско помещение, което се намира точно над апартамента на опечаленото семейство. На тавана е живяла под наем убийцата. Тялото на първокласничката е намерено между кашони под леглото, върху което спяла Атанаска.