Децата на Добруджа биха Спартак, като гости

Спорт

12-04-2014, 16:09

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Победният гол е отбелязан в последната минута на срещата

Децата на Спартак 3 (2001 г.) загубиха инфарктно с 2:3 от гостуващия Добруджа в среща от 15-ия кръг на зоналното първенство. Попаденията за варненци реализираха Мирослав Павлов и Севгин Ризов през второто полувреме, съобщи dnesplus.bg.

 След първата част добричлии имаха комфортен аванс от два гола, като наказаха груби грешки в защитата на домакините. След почивката възпитаниците на Златин Михайлов изравниха играта и в 40-ата минута върнаха едно попадение. Мирослав Павлов се разписа с шут от дистанция. Десет минути по-късно „соколите” успяха да изравнят. Севгин Ризов надбяга отбраната на Добруджа и с премерен удар вкара за 2:2. В последната 60-та минута обаче гостите се възползваха от нова грешка на варненския тим и нанесоха решителен удар за крайното 2:3.

 „Изиграхме добър мач. Те имаха по-големи деца и това оказва влияние. При резултат 2:2 главният съдия не свири дузпа за нас, с което можехме да направим пълен обрат и да спечелим. Като цяло съм доволен от представянето на децата”, каза пред Днес + треньорът Златин Михайлов.