Отлично представяне на състезателите по плуване от школата на Изида

  1. Отлично се представиха състезателите от плувната школа на Изида в третото издание на националния турнир «Русалка» в град Стара Загора, информират от пресцентъра на компанията.
  2. В конкуренцията на 150 деца от 13 клуба те спечелиха един златен и два сребърни медала. И трите отличия завоюва Радо Веселинов, който бе най-бърз на 50 м делфин, и завърши втори на същата дистанция в стиловете бруст и крол. Призови класирания постигнаха и неговите съотборници. Александър Дачков завърши съответно на 6 място на 50 м крол, 8-ми на 50 м бруст и 10-ти на 50 м гръб. Десета стана и Даника Николаева.
  3. «Много съм доволен от участието на всички състезатели от плувната школа на Изида, които достойно представиха Добрич във възрастовите групи 2005, 2006 и 2007 г. Те положиха много труд и амбиция да покажат най-доброто, на което са способни, като всички подобриха с 4-6 секунди своите времена, които бяхме подали като заявки», заяви за пресцентъра на Изида
  4. треньорът Веселин Нейков.
  5. По време на спортния празник собственикът на Изида Младен Матеев зарадва всички участници в националния турнир с вкусните сладоледи на добричката компания.