Мария Силвестър: Нападнаха ме и се опитаха да ме удушат

Какво още сподели чаровната водеща

Мария Силвестър разказа потресаваща случка от своя живот. Преди години непознат мъж я нападнал в тъмна уличка и започнал да я души. В този момент Мария решила да не губи самообладание и завързала разговор с него. Поискала му цигара и това я спасило.

Водещата смята, че това е съдбоносна случка в живота й, защото преди нея била много срамежлива и затворена, но нападението я накарало да "превключи". Малко след това започнала да се занимава с моделство, макар че била предубедена, пише inews.bg.

"В началото не исках да се занимавам с моделство, но в живота ми всичко е било провокация, така се случи и това. Пускам се в неща, от които ме страх. Просто имам шантави ангели хранители", сподели водещата на "България търси талант".

Мария сподели, че и харесва да бъде водеща на шоуто за таланти, защото наблюдава метаморфозата на хората. От много срамежливи те разцъфтят на сцената или обратното панират се когато прожекторите ги осветят. Силвестър допълни, че й е много тъжно когато се разделя с някой участниците.

Мария допълни, че е истински благодарна, че има в живота си сина си Дейвид. Той бил много умно и будно дете, а за нея най-важното нещо е да му даде добър пример.