Седмицата започва с изложба на Ваня Желева

Стара Загора Лайф

14-04-2014, 09:16

Снимка:

Регионална библиотека "Захарий Княжески" - Стара Загора

Автор:

StarazagoraUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Регионалната библиотека „Захарий Княжевски” става на 60 г.

Дни без глоби обяви Регионалната библиотеката

Настоящата изложба, организирана от Съюза на юристите в България, е първата й самостоятелна изява.

На 14 април 2014 г. (понеделник) от 17:30 часа, Регионална библиотека "Захарий Княжески" - Стара Загора, фоайе втори етаж. Ваня Желева по професия е юрист, завършила право във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”. Като правоспособен юрист, през 2006 г. придобива и допълнителна квалификация - медиатор. Притежава над десетгодишен административен и юридически опит. 

Работила е като юрисконсулт в Община – Стара Загора, юрисконсулт в ТЕЦ „Марица Изток 2” ЕАД и др. Понастоящем работи като старши юрисконсулт в РДСП – Стара Загора.
Родена e на 15 септември 1975 г. в Стара Загора. От 2000 г. участва в над 12 изложби. Участва в Есените салони на Групата на старозагорските художници и във февруарските изложби на младите художници в града.

На 27 ноември 2013 г. в София представя свои творби в изложба, организирана от Съюза на юристите в България съвместно с Нейчо Ивановски–юрист, художник и основател на Съюза на юрисконсултите в България. 

През август 2013 г. участва в художественото оформление на картата на България в двора на Начално училище „Димитър Благоев” - Стара Загора, дело на инж. и скулптор Динко Динев и Сергей Ранчев от Института по механика към БАН - София.