Масови кражби на капаци на шахти в "Северен"

Изчезнаха 3 броя за 24 часа на бул. "Марица"

Само за едно денонощие в район "Северен" са откраднати 3 броя бетонни капаци на шахти , в които са разположени съоръжения на кабелни оператори - съобщи кмета на район "Северен" Ральо Ралев.

Откраднатите капаци на шахти се намират на бул."Марица" пред  Детската млечна кухня и по продължението на същия булевард в посока изток.

След спешната намеса на служителите на районната администрация днес едното съоръжение беше обезопасено, а до ден ще бъде отстранен проблема и с останалите две шахти.

"Кражбата на капаци на шахти е един от сериозните проблеми, който създава опасност за живота на хората. Обръщам се с молба към жителите на район "Северен" в случай, че забележат подобна липса да сигнализират веднага на тел. 901-179, който е денонощен. Със своевременната реакция от наша страна ще помогнем за предотвратяване на евентуални инциденти.”, казват от "Северен"

Днес Ральо Ралев ще изпрати и сигнално писмо до Началника на Трето РУ на полицията за засилване на контрола и наблюдението на подобни съоръжения.