Младежки национал на Черноморец, трансферна цел на Левски

До края на сезона чужди и местни емисари ще следят под лупа изявите на Милен Гамаков, Симеон Райков, Лъчезар Балтанов и други от стойностните играчи на „акулите“

Един от най-перспективните млади футболисти на Черноморец Милчо Ангелов е в полезрението на бъдещия спортен директор на Левски Георги Иванов. Талантливият футболист все по-често се изявява като титуляр в селекцията на Черноморец, като нерядко бележи и красиви голове. Ангелов обаче е следен и от италиански и турски тимове, които ще гледат изявите на младока до края на първенството.

Освен централния нападател интерес за сините представлява и Карлос Фонсека, който е най-класния чужденец на „акулите“, а при очертаващото се изпадане в Б група е повече от ясно, че чужденците ще напуснат бургаския тим.  Засега обаче от Черноморец държат първо да получат остатъка от последния транш за защитника Пламен Димов и едва тогава биха преговаряли със сините за евентуални трансфери на Герена.

Интерес и към други играчи на Черноморец не липсва, като до края на сезона със сигурност ще има чужди и местни емисари, които ще следят под лупа изявите на Милен Гамаков, Симеон Райков, Лъчезар Балтанов и други от стойностните играчи на „акулите“. Отборът пък от своя страна ще опита да вземе възможно най-добрата цена за всеки от тях, защото това е свързано с оцеляването му.