Обявиха списъците за Евроизборите в Стара Загора

Вижте по-важните дати за заявления, място на подаване и срокове

Община Стара Загора обяви предварителни списъци за произвеждане на Избори за членове на Европейския парламент от Република България на 25.05.2014 год. Справки по избирателните списъци могат да се извършват в административните бюра, кметствата, кметските наместничества, клубовете на пенсионера, на сайта на Община Стара Загора http://www.starazagora.bg

Ето и видовете заявления, място на подаване и срокове!  

ð  ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ВПИСВАНЕ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС В ИЗБИРАТЕЛНИЯ СПИСЪК (Приложение № 16); Място на подаване: в административните бюра, кметствата, кметските наместничества. Срок: до 10.05.2014 година.  

ð  Заявление за вписване в избирателния списък / Декларация/ постоянен адрес  - за гражданите на страни от Европейския съюз(Приложение № 14); Място на подаване: в административните бюра, кметствата, кметските наместничества. Срок: до 14.04.2014 година.  

ð  Заявление за отстраняване на непълноти и грешки в избирателния списък (Приложение № 11); Място на подаване: в сградата на Община Стара Загора - ЦУИ Срок: до 17.05.2014 година.  

ð  Заявление за гласуване с подвижна избирателна кутия (Приложение №19); Място на подаване: в сградата на Община Стара Загора – ЦУИ. Прилага се документ на ТЕЛК, НЕЛК. Срок: до 04.05.2014 година.  

Обявените места важат само за работните дни. През празничните и почивни дни гражданите, желаещи да подадат заявления могат да го направят в сградата на Община Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики” № 107 - партер, тел. 042/614-888.