Димчо Ненов пред сериозен изпит с Хасково

Бургазлията проведе сериозна подготовка с Хасково в Поморие през зимната пауза, изигра и контроли със силни тимове от Бургас и региона

Бургаският специалист Димчо Ненов, който изведе отбора на Хасково до второ място във втория футболен ешелон, очаква здрав мач срещу Добруджа в поредния кръг от групата. Гостите са основен претендент за влизане в А група и разполагат с добре окомплектован отбор.

Един от най-силните футболисти на домакините Емил Ангелов изтърпява наказание и ще пропусне двубоя, а другият атакуващ играч на тима Димитър Алексиев  е под въпрос.

"Отборът от Добрич със сигурност разполага с по-голям бюджет, но на терена играят футболистите, а не парите", смята треньорът Димчо Ненов, за когото това се явява един от важните мачове през сезона. Бургазлията проведе сериозна подготовка с Хасково в Поморие през зимната пауза, изигра и контроли със силни тимове от Бургас и региона и подготви тима си за сериозните битки през пролетта.   

Отборът на Хасково води с 2 точки на преследвача Добруджа и при успех ще увеличи аванса си на 5, точно 5 кръга преди края на кампанията.