Дучето: Не съм агитирал хората срещу ЦСКА

Спорт

16-04-2014, 17:54

Снимка:

Интернет

Автор:

Владимир Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ексклузивно! Камбуров преговаря с ЦСКА преди мача с Локо Пд

Помагам и винаги ще помагам на любимия клуб, заяви Ангелов

Бившият председател на фен клуба на ЦСКА Димитър Ангелов бе нападнат с декларация от "Фен клуб Сектор Г". SL потърси Дучето за отговор, след като бе обвинен, че агитира срещу продажбата на акции. "Въпрос на личен избор е дали да си купиш акции или не. Никога не съм агитирал срещу този процес. По никакъв начин не съм пренесъл моите съмнения към г-н Томов на феновете", обяви Дучето пред репортер на SL.

"Нека този, който съм агитирал да излезе и да каже. Единственото, което съм казал на 100% е- армейци, бъдете с разума и следвайте сърцето си", каза той.

"Нека г-н Томов да каже какви задължения има в момента ЦСКА? Щом клубът бе закупен с 10 млн. задължения, колко са те в момента? Колко от тях са погасени, нека да има прозрачност, за да може това да мотивира привържениците да си купят повече акции. Нека да се знае къде отиват парите, да има чистота. Не вярвам на човек, който ме е подвел веднъж, два или пет пъти. Дали това, което се случва в клуба е за добре ще покаже бъдещето. ЦСКА ще бъде спасен, когато бъде на 100% чист от задължения", поясни Ангелов.

"От сърце желая успехи на любимия му клуб и на спасителите на ЦСКА. Помагам и винаги ще помагам на любимия ми клуб", обяви още един от най-отявлените привърженици на "армейците".

На въпрос дали самият той си е закупил пакет с акции той обяви: "Всеки има право на личен избор."