С брака на Деси Зидарова е свършено

Молбата за развод подал Младжов, след като няколко пъти хващал Деси в изневяра

Със скандалния брак между модела Деси Зидарова и Михаил Младжов е свършено. До това положение се стигна след има-няма двегодишно съжителство, половината от което двойката де факто бе разделена заради едногодишния престой на съпруга в затвора.

Молбата за развод подал Младжов, след като няколко пъти хващал Деси в изневяра. При това забежките й били твърде прекалено явни, коментират в обкръжението на разтурилото се семейство. 33-годишната дама, която преди да се омъжи за Младжов бе зверски пребита и едва не остана инвалид, уж излизала с приятелки, а пък мъжът и я сварвал с различни мъже из нощните барове, пише Скандално.нет. И така няколко пъти…

Искането за прекратяване на брака Младжов завел още през декември. Скоро след това била насрочена дата по делото, но Деси не се явила, като изтъкнала здравословно неразположение. Според запознати обаче тя до последно се надявала, че съпругът й ще й прости за пореден път и ще се отметне от намерението си да я изостави. Михаил обаче продължил да настоява, че връщане назад няма и държи съдът да ги разкачи като семейство. Зидарова не е получила нищо - нито пари, нито имоти, от бившия си мъж.

Това вече било факт – брачният съюз на Деси и Младжов официално бил прекратен в средата на миналия месец. Пред приятелки манекенката коментирала, че този брак ще й е първи и последен и никога повече нямало да повтори грешката да се омъжи.

Въпреки това Зидарова бързо сменила Младжов с друг балък, който да си пилее парите по нея, мълви се в светските среди. Моделката, която се пробва и като актриса, била забелязвана няколко пъти във Велинград в компанията на местния общински съветник Александър Гагов. Същият й подарил и почивка в Истанбул.

Мишо Младжов също бе забъркан с друга красавица – Бориса Тютюнджиева. В модерно кафе под хотел „Кемпински“, където обичайно бизнесменът се събирал с компанията си се говори, че помежду им наистина имало флирт, но мимолетен и Младжов вече е обърнал гръб на чернокосата моделка. Още повече че тя живее вече втори месец в Базата на „Къртицата“.