Андреа нанесе директен удар на Николета

Пловдивчанката едва ли ще остане длъжна на певицата

Враждата между певицата Андреа и новоизлюпилата се телевизионна водеща Николета Лозанова е обект на медиен интерес вече няколко години насам, пише Клюки.бг. Русокосата и тъмнокосата красавици се надпреварваха да си нанасят удари под пояса, да пускат слухове една за друга или просто да демонстрират ледено пренебрежение.

В последно време обаче нападките на пловдивчанката към фолк певицата зачестиха още повече. Съпругата на Валери Божинов не пропуска сгоден момент, за да захапе половинката на Кубрат Пулев в предаването си или да подметне язвителна забележка срещу нея в страницата си във Фейсбук.

След удара на Андреа се очаква ответната реакция на Николета Лозанова, която едва ли ще пропусне да клъвне вечната си съперница

Но, както се казва – всяко нещо си има граници. Търпението на Андреа също. След като доста време стоеше над нещата и се опитваше да не отговаря на провокациите на бившата си най-добра приятелка, певицата не издържа и нанесе директен удар на Николета.

Право куме в очи – това направи Андреа днес, когато най-после реши да обясни на доброжелателите, а и на зложелателите си защо приятелството й с Николета Лозанова е претърпяло крах. И го направи по най-директния, но и хитър начин.

Андреа постна на стената си мисълта на голямата журналистка Опра Уинфри, че „човек не може да бъде приятел с някого, който иска неговия живот“. След което многозначително заяви: „Едва сега всичко ми се изясни“. За кого друг може да бъдат предназначени думите на Андреа, освен за Николета Лозанова, коментират потребители в социалната мрежа.

Разбира се, след директния удар на Андреа, се очаква мигновената реакция на Николета Лозанова, която както обикновено надали ще пропусне да клъвне екс-приятелката си за пореден път. Ели пък, когато самата тя е хвърлила ръкавицата.