„Little stars” ще очакват подкрепата на публиката!

Добрич Лайф

17-04-2014, 10:17

Снимка:

Нова ТВ

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Най-младата рок група на България  ще се представи отново в телевизионния формат „Големите надежи”. Изпълнителите от „Little stars” ще очакват подкрепата на публиката  на 23 април от 20.00 часа. Продуцентите одобриха за шоуто песента „I feel good”.

Тийнейджърите  ще я изсвирят заедно с бенда на предаването, който се състои от утвърдени български музиканти. „Little stars”  се чувстват уверени на сцената и ще се радват да предадат своето настроение на зрителите. Първото участие в „Големите надежди”  им донесе  суперлативите на Дивна и останалите членове на журито. Любо Киров им пожела някой ден да свирят на стадион и да станат големи звезди. Най-важното е да си останат приятели и да запазят своята искреност, подчерта Веселин Маринов. Учениците от СОУ „Св. Климент Охридски” споделят, че всички в  телевизионната продукция  са много дружелюбни.  Вече са се  сприятелили с доста от конкурентите си за  голямата награда. Тя включва обучение в Ливърпулски уневерситет по изкуства,  парична премия от 30 хиляди лева и участие в италиански  фестивал през септември.

Още през  месец май група „Little stars” ще бъде в Италия с турне на талантите от „ Св. Климент Охридски”,  след това ще пътува до Виена.