Кали: Първото ми дете не е от Георги Илиев

Певицата разказа интересна случка от кариерата си

Когато бях пред раздяла с Антон Краус, една приятелка ми каза:”Къде си тръгнала, момиче, всички мъже са еднакви. Това разказа в ефира на Нова телевизия фолкпевицата Кали. Тя разкри и дали първото й дете е от Георги Илиев: „Първото ми дете не е от Жоро Илиев, кръстено е на него, защото ми направи много голяма услуга”.

Висаджията спасил живота на първи съпруг на певицата Иван Димитров в размирни времена, извадил го от сериозни проблеми. Затова тя е обещала, ако роди момче, да го кръсти на него, пише „24 часа”.

Кали разказа как пътувала до Гърция с Азис и една нейна приятелка, но на границата ги спрели и им ударили черен печат в паспортите. Според нея това се е случило, защото Азис е бил с различен цвят коса от тази на снимката си. „А и вероятно сме изглеждали като проститутки и сводник”, призна тя.

Кали сподели ,че е искала от самото начало три деца, затова се разделила и с първия си съпруг, тъй като той не бил съгласен. Тя признава, че че понякога е твърде властна и обича да се налага в семейството си.

Преди да напусна Антон Краус, не съм го лъгала, просто му казах две години преди раздялата, че връзката ни се разпада, спомни си Кали. Тя поискала от втория си съпруг да се промени, но той е отказал и това е довело до разпад на семейството им. Тя призна ,че е изневерила на Антон, защото харесала друг.