Viasat Explorer с ново име, освежават Viasat History и Nature

Добрич Лайф

22-04-2014, 00:05

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Viasat Broadcasting, която е част от международната развлекателна група Modern Times Group (MTG), обяви, че стартира редизайн на своите платени ТВ канали. От вторник, 29 април ще се промени външният вид на всички документални канали.

Всички канали ще се сдобият с ново преработено лого и нов пакет от заставки и промота. Новото лого и дизайн са оптимизирани, за да изглежда добре на всяко устройство и поддръжка за множество екрани резолюции за всички TV Everywhere услуги.

С цел да се отрази по-добре широката гама от програми преименуват Viasat Explorer на Viasat Explore. Характерни черти на Viasat Explore са любопитство, авантюризъм и ангажимент – да търсят нови и необичайни вълнуващи приключения. От новаторски научни открития до всекидневния живот на хората, които правят нещата по различен начин.

Viasat History е пълен с невероятни исторически документални филми за миналото. Представя интелигентни и внимателно разработени програми въз основа на проверената информация, старателно кани зрителите на едно незабравимо пътуване във времето, през което не само се забавляват, но занимават и ума си. Фокусът е историята на Европа, разкриването на тайните на миналото и тяхното влияние върху настоящето.

Viasat Nature позволява природата да разказва собствената си вдъхновяваща история. Снима експерти в пустинята, в животинския свят и навсякъде, където се случва нещо интересно, свързано с живота и природата.