Оставиха наркомана Горан под домашен арест, изпаднал в тежка абстиненция

Негови приятели споделят, че Горан повече от 10 години приемал наркотици, а изчистването му от тях граничило на нулата

Наркоманът Горан Горанов от Бургас, който нападна и заплаши с нож 15-годишно момче, остава под домашен арест. Решението е на Окръжния съд в Бургас. Горанов бе в задържан под стража близо 4 месеца. Заради липсата на наркотици той изпаднал в тежка абстиненция и психотично разстройство.  Наложи се съдът да го пусне за да се лекува.

Горанов бе задържан на 27 декември м.г.., след като нападна и заплаши с нож 15-годишно момче и му открадна сак с дрехи. Това стана на улица „Гладстон”. По време на грабежа Горан е бил надрусан до козирката. Същия ден е извършил опит за кражба от магазин „Всичко за майстора”. Седмица след като бе вкаран в ареста ъндърграунд героя заяви, че не желае да излиза от там, защото мястото му се отразявало добре. По този начин щял да се изчисти от наркотиците. Сега обаче съдът го пусна под домашен арест, тъй като абстиненцията, която търпи е много тежка и е наложително да се лекува от зависимостта.  Негови приятели споделят, че Горан повече от 10 години приемал наркотици, а изчистването му от тях граничило на нулата.

Спред непотвърдена информация Горанов гравитирал около охранителната фирма ВТА. Не се знае какво точно е вършил в обкръжението на представителите на фирмата в Бургас. Запознати говорят, че наркоманът бил използван от опрелени лица за поръчки срещу смешни пари, но до ден днешен никой не е доказал участието му в тях. През последната година Горан бе свързан и с няколко знакови обира в Бургас. Срещу Горанов има още две неприключили наказателни производства, казаха от съда.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен